Förarna till VM i isracing nomineras

GP Challenge i Österrike är nu officiellt inställt – och någon ny arrangör hinner inte ta över tävlingen. Därför står det klart att de tolv platser i startfältet som inte tillsatts kommer att nomineras av FIM. Enligt Svemo förväntas detta bli klart inom ett dygn. 

Det är endast palltrion från fjolårets VM, Danil Ivanov, Dimitri Koltakov och Dimitri Khomitsevich som kan känna sig säkra på en VM-plats. Övriga tolv förare kommer att nomineras in. För svensk del är duon Stefan Svensson och Per-Anders “P-A” Lindström aktuella att ta två av platserna i VM-uppställningen. Enligt uppgift så har den svenska duon redan sina platser säkrade.
VM inleds i ryska Krasnogorsk den 1-2 februari.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]