Ingen mer isracing i Assen

Assen tillhör världens mest klassiska platser för isracing. Men GP-tävlingarna i mars 2015 blir de sista i De Bonte Wever Arena. Detta uppger holländska medier.

De Bonte Wever Arena i Assen har sedan 1970-talet varit en mycket uppskattad arena i isracingens VM-cirkus. Både bland förare och fans. Den holländska isracingmetropolen brukar bjuda på en en mycket sevärd isracinghelg som inleds med Roelof Thijs Bokaal och avslutas med två GP-tävlingar.
2015 blir avskedstävlingen för Assen som GP-arrangör. Enligt holländska nätsajten RTV Drenthe kommer arenan att stängas av säkerhetsskäl i mars 2015. Den gamla arenan kan inte längre garantera säkerheten för användare och besökare.
Hur framtiden för GP-tvlingar i Holland ser ut är oklart. Men uppgifter till Race gör gällande att en flytt till de närliggande orterna Herenveen eller Hoogenveen kan bli aktuell.
De sista VM-deltävlingarna i Assen körs den 6-8 mars 2015.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]