I dag avgörs VM i isracing

I dag avgörs vinterns VM i isracing i tysk Inzell. Vem blir världsmästare och vem blir bäste svensk? Det får vi reda på i eftermiddag.

Niclas Kallin Svensson var bäste svensk under lördagen när han körde in på en sjunde plats med åtta poäng. Pappa Stefan Svensson var också nära semifinal, men missade med en poängs marginal.
Daniel Hederson fick nöja sig med tre, och Ove Ledström fick endast med sig två, men hade en strulig tävling med krascher.
Inför dagens sista tävling så är nu Stefan Svensson bäste svensk med två poäng till godo på Ledström. Det är stenhårt om VM-titeln där Dimitri Khomitsevich och Dimtry Koltakov står på samma poäng, 155.
Spänning är att vänta.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]