“Bara” två svenskar i GP-serien

Stefan Svensson och Per-Anders Lindström. Det blir de svenska inslagen i årets GP-serie i isracing. Unga kvartetten Daniel Henderson, Niclas Kallin Svensson, Jimmy Olsén och Ove Ledström får finna sig att stå som reserver den här säsongen.

Efter att GP Challenge i St Johann blev inställt för tredje året i rad, blev det nomineringar för andra året i rad som utsåg startfältet till vinterns GP-serie.
Många hade nog hoppats på i alla fall tre svenska inslag i serien efter Daniel Hendersons femteplats vid VM-kvalet i Strömsund.
Men istället gick förare som Mats Järf och Rene Stellingwerf in i serien istället, liksom tyske Hans Weber som var efter Henderson i grundtävlingen.
Även tjecken Antonin Klatovsky, som slutade trea i Strömsund, ratades till förmån för nämnda trio.
Klatovsky är nu första reserv och Daniel Henderson andra reserv, som går att kalla in vid skador. Även Niclas Kallin Svensson, Jimmy Olsén och Ove Ledström finns med som reserver.
Startfält GP-serien:
Daniil Ivanov
Dimitry Koltakov
Dimitry Khomitsevich
Igor Kononov
Stefan Svensson
Jan Klatovsky
Günther Bauer
Stefan Pletschacher
Per-Anders Lindström
Franz Zorn
Vitaly Khomitsevich
Hans Weber
Mats Järf
René Stellingwerf
Harald Simon
Wild Card
Reserver:
Antonin Klatovsky
Daniel Henderson
Niclas Kallin Svensson
Jimmy Olsén
Ove Ledström
Max Niedermayer

 

1 kommentar

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]