Även Örnsköldsvik ställer in Santa Cup

Idag meddelar ÖMK Rundbana att de ställer in årets upplaga av Santa Cup. Sedan tidigare har Gävle ställt in sin tävling. Anledningen är den akuta bristen på snö.

“Vi måste härmed tyvärr meddela att vi tvingas ställa in Santa Cup på grund av snöbristen”. Detta skriver ÖMK-ledaren Anneli Söderlind på Facebook.
Beskedet från Örnsköldsvik var egentligen väntat, även om de väntade och kämpade in i det längsta. Tävlingen skulle körts på lördag den 28 december. Bristen på snö och kyla är ett stort problem för isracingvännerna.
Nu får isracingförarna vänta fram till den 4-5 januari då årets första isracingtävlingar i Sverige körs, när isracingserien drar igång i Örnsköldsvik respektive Östersund. Om inte vädret ställer till det igen vill säga.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]