Test av KTM:s enduromodeller 2013

Vi har testat KTM:s enduromodeller för 2013 i Italien och här bjuder vi på ett videoklipp för EXC-modellerna. Hela testet läser ni i nummer åtta av Race Magazine.

I senaste numret av Race Magazine, som kommer ut till prenumeranter nu i dagarna (7 juni) och försäljningsställena under nästa vecka, bjuder vi på en rykande färskt provkörning av KTM:s enduromodeller för 2013 som vi nyligen gjorde i Italien. Vi har testat sju olika modeller och genom testet får du veta vad som är nytt på cyklarna och vad vår testförare tycker. Missa inte detta! Förresten, för att inte missa något överhuvudtaget ta en prenumeration på Race Magazine idag – klicka här!

Nedan bjuder vi på ett trevligt videoklipp från när KTM:s enduromodeller sätts på prov.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]