Svensktillverkad endurocykel snart ute på marknaden – Race ligger bakom nyheten

Äntligen är det officiellt! I största hemlighet har vi nu under tre år jobbat på en endurocykel och snart är prototypmodellen här. Med egenutvecklad motor och ram, den senaste fjädringen från WP och enbart premiummaterial på chassit, kommer Race–hojen att utmana såväl japaner som österrikare. 

Hojen kommer avtäckas och premiärköras av Björne Stjärnsten, när han gör VM–comeback i Sveriges GP i Enköping i juni.

– Jag har testkött hojen under ett års tid nu och det är utan tvekan det bästa jag suttit på. Samtidigt känner jag mig i bättre form än någonsin och räknar med att kunna vara med och fightas om segern i E2–klassen, hälsar Björne som just nu befinner sig på hemlig ort för de sista testerna.

 

Nyss fyllda 41 gör Björne VM–comeback på den nya Race–hojen.

Nyss fyllda 41 gör Björne VM–comeback på den nya Race–hojen.

 

Efter det att den gamla världsmästaren styrt cykeln i VM–tävlingen kommer den att visas upp på diverse MC–mässor under hösten, och samtidigt kommer produktionen att starta i Race nya fabrikslokaler här i Eksjö. Motorcykeln kommer också gå under namnet Race. De första 17–modellerna beräknas vara klara för leverans i slutet av året.

Vi är stolta och glada att kunna säga det – Sverige har äntligen blivit med motorcykel igen!

1 kommentar

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]