Superenduro–SM 2016 är hotat

En av SM Veckans publikt mest populära sporter riskerar att utgå i Norrköping, det skriver samordnare Markus Frändén i ett pressmeddelande. När ordinarie anmälningstid gick ut vid midnatt var endast 17 förare anmäld till Superenduro–SM.

Vad det dåliga intresset från förarna beror på är oklart men att det denna gång hamnade en vecka senare än normalt kan vara en förklaring då det hamnar mitt i semestertider för många, tror Markus.

Samtidigt är det märkligt att inte förarna tar chansen då det genom SVT’s bevakning är deras bästa chans på året att synas och ge sina sponorer exponering för en stor publik. Anmälningstiden är nu förlängd till och med söndag 26:e juni, därefter tas ett beslut hurvida tävlingen kommer genomföras eller ej.

Mer information om Superenduro–SM finns på www.superendurosm.se

1 kommentar

  1. Vi har tre stycken enduro event i landet som bevakas av SVT.
    SM veckan med Superenduro, GGN och Kåsan. Att inte svensk enduroelit förstår att de skall åka dessa tävlingar är ju beklagligt.
    Samtidigt så kan alla klaga på att SVT följer sporten dåligt!!!
    Ja vet inte hur förarna tänker, men små cuper i de egna distrikten är tydligen viktigare.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]