SuperEnduro: Galen action i Malaga – kolla här!


Säsongens tredje VM–deltävling i SuperEnduro avgjordes i Malaga, i lördags. Och det blev en av de galnaste rundorna på länge. När det tredje och sista finalheatet vinkades av var det nog inte många som hade koll på vem som faktiskt skulle vinna tävlingen. 

Sju förare inom elva poäng där ingen, möjligtvis med undantag för Billy Bolt, lyckades göra tre bra finaler. Ja, så kan vi kort sammanfatta den tredje rundan av SuperEnduro–VM. Tävlingen kördes i Malaga, i lördags, och som vanligt var det KTM– och Husqvarnas fabriksförare det skulle handla om.

För KTM totalledaren Cody Webb, comebackande Taddy Blazusiak, den evigt jagande Jonny Walker och unge Manuel Lettenbichler. För Husqvarna den regerande mästaren Colton Haaker, rookien Billy Bolt och den evige outsidern Alfredo Gomez.

Den här gången var det jämnare och mer ovisst än någonsin tidigare och vi såg bland annat tre olika heatsegrare. Alla hade sina framgångar och alla hade sina problem. Samtliga sju hamnade till slut inom elva poängs marginal och ingen hade nog riktigt koll på vem som faktiskt skulle vinna när man korsade mållinjen i den tredje finalen.

Det visade sig i alla fall att Webb drygat ut sin totalledning med en ny totalseger och att han fått två britter med sig på pallen – Walker som tvåa och Bolt som trea.
Se den galna tävlingen från Malaga här nedan. Och glöm inte boka era biljetter till finalen i Lidköping i påsk!

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]