Stortävlingen ställs in i år också

Premiären av nya FIM Hard Enduro World Championship blev en mörk historia, där man till slut inte delade ut några VM–poäng alls. Nu står det klart att också den andra deltävlingen i mästerskapet ställs in. Det blir nämligen inget Red Bull Erzbergrodeo i år heller. 

På grund av coronapandemin tvingas den österrikiska stortävlingen Red Bull Erzbergrodeo ställas in ytterligare en gång. Det blev officiellt genom ett pressmeddelande från FIM Hard Enduro World Championship idag. Tävlingen var tänkt att bli den andra i det nya mästerskapet, där premiären i Portugal som bekant inte heller blev av som tänkt.

– På grund av komplexiteten i att organisera ett arrangemang av den här omfattningen, under så stränga coronarestriktioner, är det inte möjligt att skapa en tävling med samma höga standard som tidigare, skrev man och fortsatte:
– Arrangören hade jobbat med flera olika scenarier och format för att kunna köra tävlingen, men nya covid-19–regler och riktlinjer från den österrikiska regeringen lämnade inga andra alternativ än att ställa in 2021 års arrangemang.

Tack vare en covid-19-garanti får samtliga förare tillbaka hela anmälningsavgiften, utan några avdrag. Det samma gäller de som köpt biljetter eller VIP–paket till tävlingen. 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]