Six Days 2019: Torsdagens race

Fjärde dagens körning och nu börjar Six Days slita på såväl förare som hojar. Inte blev det lättare av att vädret bjöd på minst tre årstider under torsdagen. Vi var ute och kikade på tre av fyra specialprov under dagen.

Resultatmässigt ligger det svenska Trophy–laget kvar som åttor (en placering man föll tillbaka till efter att tidsprickar dragits tillbaka efter gårdagen). Man fortsätter skugga Tyskland på sjundeplatsen. Juniorerna är som sagt borta ur tävlingen, men Max Ahlin och Oskar Ljungström kör fortsatt bra. Damerna tappade tyvärr Emelie Karlsson under dagen, men klättrade ändå till femma när Australien försvann. I klubblag tog sig både Team Östra och Team West upp en placering till sexa respektive tia.


Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]