Six Days 2019: Tisdagens uppgång och fall

Flera svenska förare gjorde det betydligt bättre under tisdagen. Inte minst Max Ahlin, snabbast av herrarna, och Emelie Karlsson, snabbast av damerna. Men det blev samtidigt en tung blågul dag, när Joakim Grelsson tvingades bryta tävlingen.

Sveriges Junior Trophy är därmed borta i fighten om medaljerna. Det svenska Trophy–laget slutade återigen som nior, damerna blev sexor på nytt och i klubblagsklassen är Team Östra kvar på en femte plats.

Vi summerar dagen, tar hjälp av Robert Friberg för att titta närmare på vad det är som gör att svenskarna tappar mot de bästa och synar dessutom Daniel Sanders, som fortsätter briljera och vara överlägsen i toppen. 


Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]