Red Bull Hard Enduro – Förarna att hålla koll på!

Extremenduron har ingen VM–serie. Anledningarna är många. Men istället har en mängd andra serier eller cuper inom disciplinen börjat dyka upp. Det finns en EM–serie som ingen verkar bry sig om, det finns ett privat spanskt initiativ som i alla fall på papperet ser spännande ut och så finns det Red Bull Hard Enduro Series, bestående av fyra av energidrycksjätten sponsrade tävlingar – Red Bull Minas Riders i Brasilien, Red Bull Hare Scramble i Österrike, Red Bull Romaniacs i Rumänien och Red Bull Sea to Sky i Turkiet.

Minas Riders är först ut av de fyra och drar i gång den 17 maj. Inför tävlingen och den första rundan av serien har Red Bull släppt en video med förarna att hålla koll på. Kika in den nedan:

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]