Race Nummer 18 – i butik nu!

I förra veckan landade den hos prenumeranter, nu finns den i butik. Årets sista nummer av Race Magazine är här.

Och nummer 18 innehåller en hel del matnyttig julläsning. Bland annat följande:

Stefan Everts är nu officiellt presenterad som Suzukis nya racingboss och tar över efter Sylvain Geboers. Vår medarbetare Adam Wheeler har träffat den tiofaldige världsmästaren.

– Enduroreporter Kalle Lundstedt spenderade sista helgen i november på 100-årsjubileet av Novemberkåsan och ett längre reportage därifrån finns med.

– Avgående chefredaktör Jonas Hagren berättar om varför han tar ett steg tillbaka, men fortsätter samtidigt att bjuda på crossnyheter av såväl klassiskt som färskt slag.

– Thomas Lindblom levererar som vanligt det senaste inom Speedway och Isracing, och har dessutom varit i Västerås för att kika närmare på Yamaha Stores nya enduroteam.

– Dessutom: SuperEnduro-VM, Svemos nya försäkringar, KTM i Vimmerby och en hel del annat.

Har du inte fixat julklappen än? Passa på att gör det här i så fall!

Eller bjud dig själv på en klapp av det finare slaget!

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]