Race Magazine #2, 2016 – Hos prenumeranter i dag

I årets andra nummer av Race Magazine laddar vi upp inför MXGP–starten. En lång intervju med Clement Desalle, snack med Ben Townley och krönika av Jonas Hagren om Alvin Östlunds sena VM–deal bland annat.

Vi rapporterar också från MC–mässan i Göteborg där vi träffade såväl den svenska mästaren i motocross, Jesper Jönsson, som han i enduro, Joakim Ljunggren, och snackade 2016 med dem.

Dessutom blir det ett par tävlingsreportage från serierna som är igång, både inom enduron och crossen. Och MX Historian fortsätter, där vi nu är framme vid 1991.

I övrigt: Emmily Smalsjö, Bragdsilvret i isracingens lag–VM, Gas Gas nya ägare, Nitro Circus, Torbjörn Winzell, Monster Energy AMA Supercross, Italienska Mästerskapet i enduro med tre svenska förare, Trial, Gästkrönika och Målflaggsintervju.

Tidningen finns i butik från och med tisdag, 23:e februari. Prenumerationserbjudande hittar ni här.

2 kommentarer

  1. Har sökt i alla affärer inom örnsköldsvik. Men finner ingen som har tidningen. Grymt besviken.

    1. Hej Inger! Kolla interpress.se, sök på “Titelsök” efter Race. När du sedan klickar upp tidningen finns det en ruta där du kan söka butik, antingen genom postnummer eller ort. Dubbelkolla gärna med butiken innan också. Via Interpress går det också att beställa tidningen från Pressbyrån. Prenumerationserbjudande hittar du på racemagazine.se. Vänlig hälsning, Kalle

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]