Publik hälsas välkommen till endurofesten!

Äntligen är publiken välkommen tillbaka till tävlingarna. Och tidpunkten kunde inte vara lägligare. Nu står det nämligen klart att alla är välkomna till endurofesten i Skövde, där världens bästa förare gör upp i årets fjärde deltävling av 2021 års Borilli FIM EnduroGP World Championship. 

Ja, i veckan kom äntligen beskedet som många väntat på. VM–deltävlingen i Skövde om två veckor kommer att välkomna enduropubliken tillbaka till banan. Arrangörsklubben FMCK Skövde gick ut med ett kort pressmeddelande under tisdagen.

– I samråd med lokala polismyndigheter har vi nu fått klartecken på publik till Skövde Enduro Week. Slalombacken kommer att vara indelad i publiksektioner, här uppmanas man att sitta ner och hålla avstånd. Det finns dock ingen parkeringsmöjlighet i anslutning till Billingens Skidstadion eller Slalombacken. Vi hänvisar till gratisparkeringarna vid Billingehov och Arena Skövde, härifrån kommer det gå gratis pendelbussar till skidstadion (paddock och överdel av slalombacken) samt till nederdel av slalombacken. Bussarna rullar på torsdagen från klockan 17.00 samt på fredag till söndag från klockan 08.30, skrev man. 

På torsdagskvällen avgörs prologen uppe vid Billingens Skidstadion och i slalombacken kommer ett av tre specialprov under VM–deltävlingen att köras, liksom en del av det varvlopp – Billingen Enduro Challenge, som körs på söndagen. VM–tävlingens specialprov som avgörs inne på Cementas anläggning kommer inte att vara öppen för publik, men enduroprovet ute på Försvarsmaktens mark är också det tillgängligt. Dock kommer det inte att köras bussar dit. 

Race Magazine kommer att återkomma med mycket mer information när tävlingen närmar sig, men redan nu går det alltså bra att planera för en semesterresa till Skövde den 22–25 juli. 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]