NUMMER 9, 2016 – MASSOR AV SKÖN LÄSNING FRÅN SOMMAREN

Årets nionde nummer av Race Magazine har just kommit från tryckeriet och väntas landa hos prenumeranter snart. Där tar vi stort grepp på Husqvarnas endurohojar av årsmodell 2017, som vi var på plats och provkörde hos Norrahammars MK.
I samband med det passade vi också på att slå oss ner med såväl motocross– och endurovärldsmästaren, och numera rallyföraren, Pela Renet, som Husqvarna Scandinavias Brand Manager Krister Elfving.
På tävlingssidan har vi varit på plats på Stångebroslaget i Linköping, EM–finalerna för 65– och 85–kubikerna i Tjeckien, Battle of Vikings i Örebro och Lag–VM i Speedway i Manchester. Bland annat.
Det blir dessutom reportage från 50–årsfirandet av motocrossens ”födelse” i USA, där Torsten Hallman föga överraskande hamnade i händelsernas centrum igen.
Och en hel del annat matnyttigt.

>> Inte prenumerant ännu? Då har vi tre alternativ:

• Beställ en här.

• Swisha 130 kronor (3 nummer), 250 kronor (5 nummer), 490 kronor (10 nummer) eller 680 kronor (15 nummer) till nummer 1236824965. I meddelandefältet skriver du namn, adress och postadress till den person som tidningen ska skickas till.

• Köp ett lösnummer. Kolla var närmaste tidning finns här. Eller köp senaste numret via vår hemsida.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]