Mörhed vann på Ränneslätt

Norrahammars Jakob Mörhed vann 2013 års upplaga av klassiska Ränneslättsloppet i Eksjö. Han gjorde det före Götas Jonas Karlsson och Salas Tommy Sjöström. 

Jakob Mörhed hade sparat sig. Han stod över sista SM-deltävlingen i Uddevalla – och lade krutet på att vinna i Eksjö. Och Mörheds målsättning gick hem. Efter en svajig halvtimme mellan under varv fyra så var det aldrig något snack. Mörhed var i en klass för sig den här gången. Och varför var det svajigt? Jo, han missade tankningen efter tredje varvet.
– Jag missade tankningsfållan, och åkte in i drickafållan. Men som tur var hade vi lite marginal i tanken, så det höll på fjärde varvet också, även om det var med minsta möjliga marginal, säger Jakob Mörhed, som nu tog sin första inteckning i Ränneslättsloppet.
Totalt 1827 förare hade anmält sig till årets tävlingar, varav 102 stycken aldrig kom till start.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]