Mika Ahola begravs i Finland

Endurovärldsmästaren Mika Ahola kommer att begravas i Tavastehus (Hämeelinnan) den 4 februari klockan 14.00.

Det har kommit en kortfattat skriftlig information från Mikas hustru Marika där hon förklarar att Mika kommer att begravas hemma i Finland.
Vidare framgår det att Mika ådrog sig inre skador i samband med att han föll under träning och som man först inte hade diagnostiserat. Det ledde i förlängningen till allvarliga komplikationer som gjorde att Mika tragiskt avled klockan 19.28 söndagen den 15 januari.
Det kan tilläggas att tisdagen den 18 januari hölls en minneshögtid i Girona, Spanien, för att hedra Ahola. Ett dussin förare som tränar i Girona regionen kom och bland dem fanns Mikas landsmän Marko Tarkkala och Matti Seistola samt polacken Taddy Blazusiak, italienaren, Simone Albergoni, spanjorerna Ivan Cervantes, Oriol Mena, bröderna Marc och Xavier Puigdemont.
Speedway- och långbane-föraren Joonas Kylmäkorpi var i Spanien på ett av bröderna Puigdemonts enduroläger vid tillfället och även han var närvarande vid minneshögtiden.


 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]