Johan Edlund byter till Husaberg

Det är nu klart att Johan Edlund byter maskinmärke från KTM till Husaberg. Första tävlingen på det nya maskinmärket kommer att ske i samband med den andra deltävlingen i superenduro-VM som går i Polen den 10 december.

Thomas Gustavsson hälsar Johan Edlund välkommen till Husaberg Team Sweden. Foto: Niklas Eilegård

Johan Edlund har i år kört för KTM Scandinavia och det har inte varit utan framgång. I ett pressmedelande säger man från KTM följande:

– Efter succésäsongen så tackar KTM Johan för fantastiska resultat. Han har gjort en fantastisk säsong och vi önskar honom all lycka till nu när han hoppar upp på KTM:s andra varumärke Husaberg.

Karlskoga-killen är verkligen på framfart och årets säsong har lyft honom ytterligare. Och så här säger Johan själv om årets säsong:

– Jag vill tacka KTM Racing Scandinavia och alla sponsorer för det här året, tack vare er så har jag tagit ett stort kliv framåt i karriären. Bland annat så blev det ett JSM-guld och Sixdays i år men också fina resultat i många andra tävlingar också.

Johan kommer att köra i Husaberg Team Sweden och även få bra support av Husabergs VM-team när han kör internationellt.

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]