Ingen kunde hota Ljunggren

Joakim Ljunggren är fortsatt svårslagen på hemmaplan. När premiären för årets SM-serie, Knobby Swedish Enduro Championship, hade premiär i Falköping vann Ljunggren både sin klass, och totalt.

– Jag är riktigt nöjd. Allt fungerade bra, men det var ganska tufft. Det känns som jag blev tröttare än jag blir normalt, vilket kan hänga ihop med att jag inte tävlat så mycket sedan operationen, säger Joakim Ljunggren.
Ljunggren vann totalt före Albin Elowson, som också kom tvåa bakom Ljunggren i klassen SM 2. Trea totalt slutade Robert Kvarnström som också tog hand om delsegern i SM 1, medan klassegrare i SM 3 blev Andreas Linusson.
Bland juniorerna tog Martin Iggmark och hemmaföraren Erik Ljungberg hand om klassegrarna.
Tyvärr gick det inte lika bra för nye Yamahaföraren Mikael Persson, som vurpade tidigt och tvingades bryta. En preliminär rapport sa att han drabbats av en axelskada.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]