Inför Kåsan 2018: Blandade länkar till bra uppladdning!

Senaste avsnittet av Club MXStar Podcast grottar ner sig i Novemberkåsan tillsammans med Martin Larsson, som dock tyvärr inte kommer till start i årets Kåsa. Mycket lyssningsbart trots det. 

 

 

Master Micke Sandberg på tibromk-enduro.nu har producerat film från Novemberkåsan regelbundet sedan 2009. Här kan ni se filmerna från senaste upplagan av tävlingen. Klicka vidare in på Tibro MK Enduros You Tube–sida för resten. 

 

 

Fredrik Nyborg körde med hjälmkamera senast Kåsan besökte Vimmerby, 2014. Kolla in hans filmer här!

 

 

Från Vimmerby 1989 går inte att hitta jättemycket. från 2008 däremot finns en hel del. Här är det YT–användaren cholmis58 som klippt ihop små filmer, en från dagen och en från natten. 

 

 

På SVT’s Öppet Arkiv finns samtliga åtta avsnitt av Hjulens hjältar, som sändes 1986. I det första finns en intervju med Erik ”Mäster–Erik” Westerberg, som tog hem det allra första vandringspriset efter tre segrar 1920, -21 och -22 och som sedan också vann en fjärde gång, -26.

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]