Enduro–SM: Finalarrangör sökes!

Knobby Swedish Enduro Championship är tillbaka till helgen med årets fjärde deltävling, när Fältjägarna EF i Östersund kör race både lördag och söndag. Men med finalen i serien är det mer ovisst – Linköpings MS har nämligen tvingats slänga in handduken. 

Ja, SM–samordnaren i Enduro Marcus Frändén söker nu med ljus och lykta efter en ny arrangör till finalen av årets Knobby Swedish Enduro Championship. Den tilltänkta klubben Linköpings MS har nämligen tvingats ställa in sitt arrangemang.

– Man har ej får nyttja marken vid Prästtomta för tävlingen, försök har även gjorts att titta på annat datum och andra platser utan att lyckas få ihop det, skriver Frändén i ett pressmeddelande.
– Så nu står vi utan arrangör och söker eventuell annan arrangör som kan ta sig an tävlingen i september.

SM–finalen var tänkt att köras lördagen den 29 september. För mer information går det bra att kontakta SM-samordnare Marcus Frändén, kontaktuppgifter finns på http://www.svemo.se/sv/Grenar/Enduro/Kontaktpersoner/.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]