Enduro–SM: Film från första dagen i Norrahammar

Den fjärde deltävlingen av Knobby Swedish Enduro Championship kördes i Norrahammar under lördagen. Och eftersom nästa nummer av Race Magazine är några veckor bort, och finalen i serien hinner köras innan dess, bestämde vi oss för att göra en film istället för att skriva ett längre reportage.

Det kommer naturligtvis text och bilder från Norrahammar i tidningen också, men SM–reportaget där kommer vara med fokus på finaltävlingen. En film från söndagens tävling i Norrahammar, deltävling fem av sex, kommer också att dyka upp under morgondagen. Gillar ni det vi gör, så stötta oss gärna genom en prenumeration.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]