Enduro: Klassiska tävlingen återuppstår!

Klassikern Pansartrofén är tillbaka. Tävlingen körs som Typ 1 på Revingehed den 13 juni, alltså dagen efter det att ungdoms–SM avgjorts på samma område. En perfekt genomkörare inför SM–premiären. 

Ja, FMCK Malmö kommer att köra dubbla tävlingar helgen den 12–13 juni. Efter det att årets andra deltävling i Knobby Swedish Youth Enduro Championship körts på lördagen, kommer klubben att köra Pansartrofén på söndagen. En klassiker som nu alltså återuppstår.

Tävlingen erbjuder åtta olika klasser – Elit, Junior, Bredd och Dam samt Motion 16–39, 40–49, 50–59 och 60+, och kommer köras på samma bana som USM–tävlingen. Banans totala längd är 29 kilometer, varav cirka 20 är specialprov.

Ordinarie anmälan stänger idag men möjlighet att efteranmäla finns till och med onsdag nästa vecka. I startlistan, som den ser ut idag, kan noteras bland andra crossföraren Rasmus Sjöberg, regerande USM3–mästare Nisse Bengtsson, Linnéa Åkesson, Marcus Adielsson och hemmaföraren Franz Löfqvist. Totalt finns 131 förare anmälda.

Till USM på lördagen ser det i dagsläget ut att komma 123 stycken till start. Värt att notera är att FMCK Malmö i samband med USM också kör en Guldhjälmstävling, med tre klasser – 50cc, 65cc och 85cc. 13 förare är anmälda just nu. 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]