Enduro: Höjdpunkter från USA – med Jesper Börjesson

I helgen kördes den första deltävlingen i årets GNCC. Jesper Börjesson kom till start, men kunde inte göra sig själv rättvis efter en förkylning och placerade sig först på tolfte plats i XC2–klassen där Josh Toth vann före Layne Michael. Steward Baylor tog sin första totalseger när han vann stora klassen, XC1, närmast före regerande mästaren Kailub Russell och Ryan Sipes. 

I den nya 125–klassen slog regerande Youth Cup–världsmästaren Jack Edmondson till och vann när han debuterade i USA. Dam–klassen vanns av Börjessons teamkompis Tayla Jones.

Officiella höjdpunkter från GNCC–tävlingen har ännu inte kommit, dock har Kenda Full Gas Sprint Enduro klippt ihop höjdpunkterna från förra helgens andra deltävling i den serien. Där Jesper Börjesson lyckades bli femma båda dagarna. Han hittas nu på en sjätteplats i sammandraget. Se videon nedan:

 

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]