Enduro GP: VM–ledaren tar Bellinos plats i Spanien

– Jag skulle älska att köra mer, men jag tror inte att det blir så.
Så sa finske Antti Hellsten efter sin dubbelseger i VM–premiären på hemmaplan. Men Husqvarna–föraren hade fel. Han är på plats i Spanien och har tagit Mathias Bellinos plats hos fabriksteamet. 

Ja, Mathias Bellino blir borta en längre period efter sviterna från den krasch i Finland som tvingade honom spendera premiärhelgen i VM på sjukhus i stället för på hojen. Men Rockstar Energy Factory Husqvarna bestämde sig för att fylla Bellinos plats under i alla fall tävlingen i Spanien.

Och vem passade bättre att anställa än han som faktiskt leder EnduroGP–klassen på full poäng – finländaren Antti Hellsten, 27.

– Vi ser verkligen fram emot att få jobba med Hellsten medan Bellino fortsätter sin rehabilitering. Efter hans överraskande dubbelseger i klassen tror vi starkt på att Antti är en perfekt ersättare till Mathias i teamet, sa team manager Andy Hölzl i ett pressmeddelande.

Hellsten, som debuterade i VM 2010, blev femma i Junior 2011 och tolva i E1 2012, kommer styra en FE 350.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]