EM-finalen i enduro flyttad

Tre dagar blir bara två. Och Ungern blir Tjeckien. Den fjärde och sista EM-deltävlingen är flyttad men kommer fortfarande att köras under samma helg.  

Tanken var att den fjärde och sista deltävlingen i EM–serien som vanligt skulle köras som ett tredagarsrace, med en nationstävling inkluderad och en avslutande crosstävling på söndagen. Men arrangören i ungerska Tokod meddelade för ett par veckor sedan att man var tvungen att dra sig ur.

Intresse från klubbar i såväl Lettland som Estland och Portugal om att ta över och köra finalen fanns, men EM-organisationen valde till slut att satsa på det säkraste kortet – nämligen en av förra årets EM–arrangörer.

EnduroKlub Uhlirske Janovice i Tjeckien var snabba med att ställa upp och det gör att de svenska förarna nu sparar ett femtiotal mil jämfört med resan till Ungern. Dock kommer det bara att bli en vanlig tvådagarstävling och alltså inget avslutande crossheat på söndagen.  Datumen för tävlingen är desamma som från början – den 6–7 september.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]