Datum satta för de två stora vintercuperna

De två allra populäraste snöserierna kör vidare. Team Östra presenterade i början av november kalendern för 2016 års upplaga av Östra Open. Liksom Vintercupen Östra Skaraborg gjorde tidigare i höstas.

Mörkret har lagt sig och vintern kommer närmare. Snön är snart här, och precis som vanligt kommer den att lysa upp våra endurospår runt om i landet. Såväl Vintercupen Östra Skaraborg som Östra Open har nu satt datumen för 2016.

Falköping inleder Skaraborgsserien med första deltävlingen den 6 januari, sedan följer Töreboda den 16:e och Tidaholm den 30:e. I februari körs den fjärde deltävlingen i Karlsborg, 6:e, och den femte i Tibro, 27:e. Som vanligt avslutas det hela i Skövde, första helgen i mars.

Team West kommer inte att köra någon deltävling under 2016, annars ser det mesta än så länge ut precis som det gjorde i år.

Team Östra Enduro inleder något tidigare, när man kör den första deltävlingen av Östra Open redan den 2 januari. Sedan följer tävlingar två helger i följd, först hos Östhammar den 9:e och sedan i Sala den 16:e. 30:e januari kör Göta MS den fjärde deltävlingen. Ytterligare tre race följer i februari – Botkyrka MK den 6:e, Team Östras egna i Knivsta den 20:e och en vakant den 27:e (reservdatum?). Serien avslutas sedan hos SMK Södermanland den 5 mars, alltså samma datum som sista Vintercupen Östra Skaraborg körs.

En ny klass för de riktiga ”oldboysen” införs. Är du över 65, eller fyller under året, kan du numera nämligen välja om du vill köra i Motion +50 eller nya Motion +65.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]